fbpx

Sharing is Caring

  • Home
  • /
  • Pachete Corporate, Educational și Horeca

Pachete Corporate, Educational și Horeca


PACHET CONSULTANȚĂ NUTRIȚIONALĂ DOMENIU HORECA

Servicii de nutriție profesionale pentru restaurante, restaurante și companii de tip catering, responsabile pentru aprovizionarea cu mâncare a unităților de învățămât (școli, grădinițe, cămine etc.)

Includ:

1. Efectuarea anchetei alimentare statistice și întocmirea unui referat, cu parafa specialistului în nutriție, conform prevederilor legale.
2. Consultanță meniuri și aplicarea reglementărilor în vigoare referitoare la alimentația sănătoasă pentru copii și adolescenți (OMS 1563/2008, Lege 123/2008).
3. Alcătuirea de meniuri noi conform preferințelor restaurantului, respectând legislația în vigoare, și analiza nutrițională detaliată și interpretarea acesteia.
4. Analiza nutrițională detaliată a meniului existent și interpretarea acesteia, efecturea de eventuale modificări pentru încadrarea în normele legislative.
5. Colaborare pe termen lung pentru efectuarea de modificari necesare ale meniurilor stabilite împreună, în cazul apariției unor situații ulterioare neprevăzute, precum: preferințele prestatorului/consumatorului, resurse și disponibilitate.

 


PROGRAME CORPORATE

Alimentația, stilul de viață și contextul psihologic sunt factori care influențează în mod direct și puternic productivitatea la locul de muncă și sănătatea angajaților. În acest context, Planul Corporate vine în ajutorul fiecărei companii cu eficientizarea randamentului angajaților prin câteva obiective urmărite: îmbunătățirea atenției, capacității de concentrare și implicit a randamentului angajaților prin consultanță nutrițională, optimizarea stilului de viață prin intermediul specialistului nutriționist, modalități de management al stresului și a optimizării personale prin intermediul consilierii vizavi de combaterea sedentarismului și a efectelor negative ale acestuia asupra sănătății. Aceste obiective au ca scop îmbunătățirea stării de sănătate a angajaților și implicit minimizarea nevoilor de concediu medical.

Cuprinde, dar nu se limitează la:
– Evaluarea nutrițională a angajaților și a stării de sănătate
– Evaluarea obiceiurilor alimentare și a stilului de viață (obiceiurile alimentare, preferințele culinare, combinații alimentare, istoricul greutăților)
– Controlul greutatii prin modificări pozitive in stilul alimentar, în modul de combinare a alimentelor etc.
– Ședințe de prezentare – discuții pe diferite teme de nutriție și stil de viață (alese în raport cu interesul companiei și a angajațtilor, deopotrivă. Propuneri din partea specialistului sau din partea angajaților, companiei.)
– Optimizarea alimentației in vederea eficientizarii exercitiului fizic și a creșterii energiei
– Alimentația copiilor
– Alimentația hipercalorică pentru persoanele care vor să crească în greutate
– Consiliere alimentară pentru catering vizavi de gustările din timpul serviciului, masa de prânz, petrecerile firmei etc.