fbpx

Sharing is Caring

  • Home
  • /
  • Scanare BioFeedback

Scanare BioFeedback

Evaluarea BioFeedback & BioRezonanță (prin SCIO / Eductor) înseamnă utilizarea unei aparaturi specifice care pune în evidență caracteristicile energetice ale întregului organism.

Pentru certificarile europene ale aparatului, Directiva CE 93/42/EEC, ISO 13485, TUV Rheinland, etc. accesați acest link eductor-presentations-PDF

Ce este Eductorul?

EDUCTOR este vârful de gama al aparaturii cuantice și se număra printre ultimele metode pentru vindecarea pacienților la nivel energetic de diferite afectiuni, pe cale holistică.

 

Este un sistem computerizat in care ambele teste echilibreaza organismul la nivel de energie cuantică .

 

Terapiile includ următoarele modalități : naturopatie , homeopatia , acupunctura , chiropractica, medicina energetica , psihologie , aromaterapie , reflexoterapie , terapie de culoare , Programare Neuro-Lingvistica , BioFeedback și Rife rezonator . Aceasta include, de asemenea, cunoștințe de subiecte metafizice pentru a aduce o perspectivă unică sinergic pentru vindecare naturala .

Ce presupune Scanarea?

Scanarea durează 60-90 minute și include:

 

1. Măsurarea unor parametri electro-fiziologici specifici prin intermediul a 12 senzori plasați la nivelul pielii (metoda neinvazivă) care măsoară frecvența energetică la nivelul fiecărei celule, țesut, glandă și organ.

 

2. Analiza și interpretarea rezultatelor cu ajutorul unui soft specializat, privind următoarele informații:
– profilul natal (ce sensibilități avem din naștere);
– organele și sistemele aflate în risc;
– analiza celulară (vitalitatea la nivel celular, oxigenare, putere de regenerare);
– indicele de stres și sursele sale;
– tabloul enzimatic (ce enzime avem, pentru ce tipuri de alimente și ce dificultăți avem în metabolizarea lor);
– dezechilibre hormonale;
– vitamine, minerale, aminoacizi;
– undele cerebrale și calitatea somnului;
– scanare cerebrală, nutriție cerebrală, neurotransmițători;
– scanarea coloanei vertebrale;
– „Harta emoțională,” prilej cu care aparatul, împreună cu specialistul, traduc o parte din traumele, trăirile și încercările cu care se confruntă persoana;
– vârsta tisulară și cea metabolică;
– procesele regenerative și degenerative;
– cauzele și factorii agravanți de boală.

 

3. Terapie BioFeedback (în limita timpului rămas).

 

După scanare, aparatul va indica o serie de terapii recomandate pentru persoana respectivă.

 

Terapia presupune transmiterea unor impulsuri energetice, pe frecvența specifică nevoilor organismilor (ex. frecvențe de eliminare patogeni, frecvență de impulsionare a vitalității celulare pe un anumit organ, frecvențe pentru eliminarea stresului, etc.)

 

Cum tratăm la nivel Energetic?

Ce trebuie să înțelegeți este că atomul (cea mai mică unitate de măsură) este 99.999% energie. Ca să întelegeți mai simplu, la o scară mărită, nucleul este echivalentul unui autoturism, electronul este echivalentul unui sâmbure de sămânță, iar aria în jurul căreia electronul (sămânța) “gravitează” în jurul nucleului (autoturismului), este echivalentă cu suprafața României fără Dobrogea.

 

Când mai mulți atomi (care schimbă informație, energie și frecvență) se unesc pot forma o moleculă, mai multe molecule formează o celulă, mai multe celule formează un țesut, iar apoi un organ, și în final corpul uman. Astfel noi suntem 99.9999% Energie și doar 0.0001% Materie – ceea ce vedem = adică Energie de viteză joasă (E=mc2, Legea conversiei materiei în energie, A. Einstein)

 

Medicina alopată tratează materie cu materie (0.0001%, ceea ce vedem = calibrată în fizica “Newtoniană”), Eductorul tratează corpul la nivel Energetic (99.9999% – Fizică Cuantică)

Programări

Preț: 450 RON (durata 60-90 minute)

 


sau la

Telefon: (+40) 744 345 558

Str. Constantin Brancusi Nr. 117, Cluj-Napoca